9. mar. 2023
Af Caroline Andersen

Efter hårdt kræftforløb: Sådan går det med Andrea Elisabeth Rudolph

Andrea Elisatbeth Rudolph
Andrea Elisabeth Rudolph
Foto: Lars H. Laursen
Andrea Elisabeth Rudolph har efter et hårdt kræftforløb gode nyheder.

I begyndelsen af 2021 ændrede Andrea Elisabeth Rudolphs liv sig fra den ene dag til den anden, da hun fik konstateret brystkræft. Det er nu over et år siden, at hun blev kræftfri, men det har taget lang tid, at komme sig ovenpå forløbet.

– Jeg har det bedre end hvad jeg har haft i to år. Det er to år siden, at jeg blev syg med brystkræft, og jeg har været kræftfri i over et år. Jeg har det så godt lige for tiden. Jeg er rigtig glad, fortæller Andrea Elisabeth Rudolph i Mads Steffensens podcast “Mads og A-holdet” på Podimo.

Andrea Elisabeth Rudolph er stifteren bag hudplejemærket “RudolphCare”. Men da hun blev ramt af kræft valgte hun at sætte en ny direktør ind i virksomheden.

I podcasten fortæller hun, at hun langsomt er i gang med at komme tilbage i virksomheden. Hun kommer nemlig ind på kontoret to gange om ugen i et par timer.

– Jeg bliver stadig nødt til at passe på mig selv og aflære gamle vaner, fortalte hun og pointerede, at det kan være svært at gå hjem fra kontoret, fordi hun er så glad for sine kollegaer.

Der venter også en operation forude for Andrea Elisabeth Rudolph. Hun skal nemlig have foretaget en brystoperation, efter hun fik skåret en stor del af brystet væk i kræftforløbet. Men operationen har krævet, at hun har skulle tage på i vægt.

– Jeg har prøvet at tage enormt meget på. Jeg skal have lavet en rekonstruktion af mit gamle bryst lige om lidt, og der ville det være dejligt, hvis jeg kunne flytte en god mavedelle op i mit bryst, sagde hun i podcasten.

Og der var særligt én ting hun glædede sig til ved operationen.

– Jeg glæder mig til at få to lige lange bryster, sagde Andrea Elisabeth Rudolph og grinede i podcasten.

Læs mere om: