29. jul. 2018
Af af Trine Larsen

Efter indlæggelse: Klaus Pagh fejrer fødselsdag hjemme

Klaus Pagh fotograferet i 2016.
Klaus Pagh fotograferet i 2016.
Arkivfoto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Søndag fylder tidligere teaterdirektør Klaus Pagh 83 år, og trods svær sygdom fejrer han sin fødselsdag hjemme med familie og venner.
Efter at være blevet indlagt med en blodprop i hjertet i sidste uge er tidligere teaterdirektør Klaus Pagh nu igen hjemme. - Ja, jeg sidder her på terrassen og nyder det. Jeg har gæster, og det er rigtig hyggeligt. Vi her fået frokost og sidder nu og får et glas vin. Alle vennerne er her, siger fødselaren, da BILLED-BLADET ringer for at ønske tillykke med dagen og høre til helbredet. - Tja, hvordan har jeg det? Jeg håber da, at det går fremad. Det er i hvert fald bedre at være her hjemme end på hospitalet. Det gider jeg ikke, siger Klaus Pagh, der kom hjem til hustruen Nancy i går.
I dag fejrer Klaus Pagh så sin 83-års fødselsdag, selv om han er syg og svækket. Klaus Pagh blev for nylig ramt af en blodprop i hjertet og blev hasteindlagt på hospitalet, efter at han havde haft ondt i en uges tid. Den 83-årige fødselar lod sig dog udskrive på eget ansvar, så han kunne komme hjem og fejre sin 83-års fødselsdag sammen med familie og venner. - Det er så dejligt. Rigtig, rigtig dejligt, for alle er så positive, så jeg har en skøn fødselsdag og nyder det hele, siger Klaus Pagh. BILLED-BLADET ønsker Klaus Pagh tillykke med fødselsdagen - og rigtig god bedring.
Klaus Pagh og fru Nancy fotograferet i 2017.
Klaus Pagh og fru Nancy fotograferet i 2017.
Arkivfoto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Læs mere om: