Søndag, 31. oktober 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Efter seks år: Endelig dejligt nyt for Hans Pilgaard

Hans Pilgaard

Hans Pilgaard

Foto: Lars H. Laursen
Hans Pilgaard fik konstateret kræft første gang i 2015, og for nylig fik han at vide, at sygdommen nu endelig er et overstået kapitel for ham.

Uge 43 har igen i år været ensbetydende med fokus på Knæk Cancer, og det var i år tiende gang, at TV 2 hjalp med at samle penge ind til den vigtige sag. 

Lørdag aften blev det store indsamlingsshow sendt, og i callcenteret kunne man igen i år komme til at tale med tv-vært Hans Pilgaard.

Fik kræft i 2015

Han er vicepræsident i Kræftes Bekæmpelse, og han gør alt, hvad han kan for at støtte det gode formål.

Tilbage i 2015 fik han selv konstateret kræft i tarmen, så han ved, hvad mange danskere går igennem, når de bliver ramt af den frygtelige sygdom. 

Han blev erklæret rast i slutningen af 2015, men året efter vendte det tilbage. Kræften havde spredt sig til leveren, og tv-værten måtte gennem endnu en operation.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hans Pilgaard er taknemmelig

Men efter seks år med kræft og efterfølgende kontroller kunne Hans Pilgaard lørdag aften dele en dejlig nyhed.

- For to-tre måneder siden fik jeg at vide, at det var overstået, og jeg er rask. Det er så fantastisk, og jeg er så taknemmelig for de kræftlæger, vi har i Danmark, fortalte han forud for showet lørdag aften.

Kræft har fyldt meget i tv-værtens liv de seneste seks år, og derfor er Knæk Cancer-ugen heller ikke nem at komme igennem.

Hans Pilgaard

Foto: Lars H. Laursen

En svær uge

- Det er en uge, jeg har lyst til at flygte fra, for det er voldsomme historier, og det går mig på. Dels fordi jeg har mennesker tæt på, som har været ramt og er ramt, og også fordi jeg selv har været ramt. Det er en hård men vigtig uge, og nogle gange er det vigtigt at gøre noget af det, der er svært og hårdt, fortalte Hans Pilgaard, der så frem til at være med til at samle en masse penge ind.

Lidt over midnat kunne showets tre værter afsløre, at der er blevet samlet lige under 170 millioner kroner ind til kampen mod kræft. Det er det højeste beløb i de ti år, hvor TV 2 har afholdt ”Knæk Cancer”-show.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden