Onsdag, 15. marts 2023 — af Caroline Andersen

Far og datter fra Sommerdrømme: Nu taler Clara ud om problemerne med terrassen

Clara og Kien
Clara og Kien i "Sommerdrømme". 
Foto: Lars E. Andreasen/ TV 2
Kien og Clara, der er far og datter, løb ind i store problemer i andet afsnit af “Sommerdrømme”.

Udfordringen i dagens afsnit var, at deltagerne skulle bygge deres egen terrasse Parrene kom hver især op med forskellige bud på, hvordan en terrasse til sommerhuset kunne se ud. Nogle valgte at støbe en terrasse i beton, hvor andre valgte at lave en klassisk terrasse med træbrædder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kien og Clara, der er far og datter, valgte at lave en terrasse med klassiske terrassebrædder. Men projektet blev desværre for stort for dem.

– Terrassen blev ikke færdig, vi fik sat omkring 30 brædder fast med skruer og resten blev vi nød til at kaste på – så vi fik et nogenlunde resultat, vi kunne aflevere. Og det er jo tydeligt at idéen var der, men udførelsen not so much, skriver Clara på sin Instagram, hvor BILLED-BLADET har fået tilladelse til at citere Claras opslag.

På trods af den fejlslåede Terrasse, så lærte Kien og Clara alligevel noget af projektet. 
– MEN vi lærte så sindssyg meget omkring hinanden, og efter terrassen fandt vi en anden måde at arbejde sammen på og lytte til hinanden. Så på den måde kan man sige, at det var sindssygt vigtig at vi fejlede – fordi man lærer jo altid af sine fejl, skriver Clara i opslaget.

Selv om der var problemer med terrassen, så kommer en ulykke sjældent alene. I opslaget skriver Clara også, at hun i afsnittet også kom til at køre bilen ind i traileren ved et uheld.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden