Fødselsdag med succes og familielykke: Rasmus Seebach fylder 39

Foto: Lars H. Laursen
Rasmus Seebach fylder 39 år, men den populære sanger har fortsat stor succes med sin musik.

Det er kun gået én vej for Rasmus Seebach, siden han for ti år siden udgav sit første album og fik mange til at nynne med på storhittet "Engel". 

Torsdag den 28. marts fylder stjernen 39, og han har fortsat bragende succes. 

Rasmus Seebach: Jeg er meget legesyg

Siden er der kommet fire album til, og ikke mindst hans 2-årige søn Holger, som han har med kæresten Julie Teglhus.

– Jeg er meget legesyg, og det er Holger glad for. Det må godt være lidt vildt, så jeg kører Holger rundt i en lille gåvogn. Han har lige lært at rejse sig op, så man skal være opmærksom, for han kan godt blive lidt overmodig. Selv om han jo skal have sine små knubs, kan der jo lige være en skarp kant, han ikke skal ramme. Min egen far var også en drillepind, der elskede at lege julelege med os. Jeg ved ikke rigtig, hvornår man skal begynde at sige fra og opdrage – jeg har ladet mig fortælle, at det lige nu nok er lidt for tidligt. Barnet får ikke noget ud af det endnu, har han tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

Musikalsk familie

At være lidt af en drillepind er ikke det eneste, Rasmus Seebach har til fælles med sin far.

Tommy Seebach var også en stor musikalsk stjerne, ligesom også Rasmus' storebror Nicolai har arvet interessen for musik.

De to har arbejdet sammen i mange år, og det har i den grad båret frugt.

Rasmus Seebach sælger stadig

Sammen med ”X Factor”-dommeren Ankerstjerne lavede de to albummet ”Ingen kan love dig i morgen”. Det er Rasmus’ tredje album og udkom i slutningen af 2013, som dengang fik folk til at synge med på "Olivia" og "Øde Ø". Men albummet har fortsat stor succes og folk synger stadig med på sangene. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Albummet ”Ingen kan love dig i morgen” udkom for fem år siden og ligger fortsat i top 40 over de mest solgte album. Det er rekord, skriver Ekstra Bladet

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden