For første gang siden august: Merete Mærkedahl tilbage på Bakken

Merete Mærkedahl

Merete Mærkedahl

Foto: Mikael Rieck
For første gang siden august, hvor Merete Mærkedahl måtte trække stikke og stoppe i årets Cirkusrevy nogle uger før tid, var hun i weekenden tilbage på Bakken.

Merete Mærkedahl har haft travlt det seneste år med blandt andet ”Vild med dans”, revy og tv-optagelser, og i august blev det pludselig for meget for den populære skuespiller.

Revyen blev forlænget med omkring fem uger og varede indtil begyndelsen af oktober, men i slutningen af august blev hun nødt til at trække stikket og tage en pause.

Merete Mærkedahl: Det går godt 

- Det går rigtig godt. Jeg fik lige en måneds fri, så det var rigtig dejligt. Nu er jeg oppe på hesten igen, fortæller Merete Mærkedahl. 

I weekenden var hun tilbage på Bakken igen for første gang siden august. 

- Jeg skal også ind at have min afskedsgave, og jeg har ikke fået min sminke med hjem, fortalte Merete Mærkedahl.

- Det er lige før, jeg lader det stå, til vi ses om tre-fire måneder. Vi starter til marts, og jeg glæder mig helt vildt, fortalte skuespilleren, der skal være en del af Cirkusrevyen igen næste år.

Havde familie med til julepremiere 

Merete Mærkedahl var på Bakken sammen med kæresten Anna Windfeld og deres to børn, Esther og Aksel på seks og fire år. De skulle nemlig ind at se premieren på den nye familiemusical ”Nissebanden i julemandens land”.

- Jeg har set ”Nissebanden” rigtig meget. Jeg bliver næsten helt starstruck, når man ser den originale Gemyse, fortalte skuespilleren, der fik øje på Kirsten Peüliche blandt de mange premieregæster.

Merete Mærkedahl med kæresten Anna Windfeld og børnene Esther og Aksel. 
Foto: Mikael Rieck

Merete Mærkedahl med kæresten Anna Windfeld og børnene Esther og Aksel. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Spændende 2022 i vente 

Merete Mærkedahl er lige nu i gang med optagelserne til den kommende sæson af ”Badehotellet”, som de efter planen er færdige med i midten af december.

Sæson 9 bliver sendt i 2022, hvor Merete Mærkedahl også er aktuel i filmen ”Fædre og mødre”, ligesom hun altså også vender tilbage i Cirkusrevyen.

Se også billederne af de mange andre kendte gæster, der var til premieren på "Nissebanden i julemandens land" i galleriet herunder. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden