Torsdag, 10. december 2020 — af John Lautrup

Ghita Nørby og Ulla Terkelsen: Derfor blev vi venner

Ghita Nørby og Ulla Terkelsen
Ghita Nørby og Ulla Terkelsen
Foto: Hanne Juul
Ghita Nørby og Ulla Terkelsen begyndte at snakke sammen under optagelserne til "Spørg Charlie". Og nu kan de slet ikke lade være.

Ghita Nørby, 85 år, og Ulla Terkelsen, 76 år, fandt ud af, at de svingede godt sammen, da de begge deltog i "Spørg Charlie" på TV 2 Charlie. De snakkede på livet løs, også i pauserne, og den snak vil fortsætte livet ud.

– Ulla og jeg har i en høj alder fundet hinanden i et dejligt venskab. Pludselig var det der, og så er det jo bare om at gribe det og sige ja tak, smiler Ghita Nørby, som i sommer skulle have besøgt Ulla Terkelsen i Cannes, hvis ikke coronaen var kommet i vejen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvorfor tror I, at I har kemi sammen?

– Det har noget at gøre med, at vi begge har et arbejde, hvor vi udstiller os selv meget, indleder Ulla Terkelsen og fortsætter:

– Der er stor forskel på, hvad vi laver, men det er samtidig noget med at bruge sig selv meget og være fremme i frontlinjen. Vi er ikke generte omkring følelser og meninger. Og som bogens titel refererer, er det for os begge et arbejde, der kræver, at man er totalt engageret.

Skuespilleren og udenrigsreporteren har netop udgivet samtalebogen "Den eneste gyldige grund til ikke at møde op er, at du er død".

Læs stort dobbeltinterview med Ghita Nørby og Ulla Terkelsen i BILLED-BLADET, der kan købes fra torsdag den 10. december. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden