Lørdag, 28. januar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Gun-Britts mand synes noget var anderledes: Det var første tegn på hendes alvorlige sygdom

Gun-Britt Zeller
Gun-Britt Zeller.
Foto: Martin Høien
Gun-Britt Zeller kan takke sin mand for, at være blevet opmærksom på en sygdom, hun ellers ikke have opdaget.

De fleste kender måske Gun-Britt Zeller som den stilede og energiske frisør, der i mange år har friseret – og stadig gør - en hel del kendisser.

Og selv om hun stadig er i fuld vigør, så er det alligevel en anderledes Gun-Britt, man i dag møder i frisørsalonen. For cirka seks år siden synes hendes mand, Torben Zeller, nemlig, at hun var begyndt at gå anderledes. Det fortæller hun ifølge Alt For Damerne i et interview med FIT Living.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Han syntes, jeg var begyndt at gå sådan lidt sammenfaldet. Jeg kunne godt se, at jeg kunne have en tendens til det, men jeg tænkte også, at det var mit arbejdes skyld. Som frisør står man meget foroverbøjet hele tiden. Men Torben blev ved med at tage det op, og det var godt, for jeg er rigtig dårlig til at gå til lægen. Jeg tænker altid: ”jeg fejler ikke noget”, men det gjorde jeg, fortæller hun til FIT Living.

Og meldingen da hun endelig gik til lægen var ret alvorlig. I hvert fald langt mere alvorlig, end hun selv havde forestillet sig.

Torben og Gun-Britt Zeller
Torben og Gun-Britt Zeller.
Foto: Martin Høien

- Det viste sig, at jeg havde haft et sammenfald i lænden, og at jeg havde knogleskørhed i ret svær grad. Jeg havde bare aldrig mærket noget til nogen af delene,” siger Gun-Britt Zeller til magasinet.

Heldigvis har det ikke slået kendisfrisøren ud. Hun svinger stadig saksen i salonen, og fem morgener om ugen sørger hun også for at træne. Hele kroppen. Det hjælper nemlig på konogleskærheden at hendes muskulatur er stærk. På mange måder har diagnosen blot givet hende mere motivation til træning.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden