Han har spillet dronningen i 40 år: Se forvandlingen

Se også:

Det er velkendt, at dronning Margrethe har humor, selvironi, og at majestæten er ualmindelig hurtig i replikken. Og det bliver kun bekræftet i denne video, hvor skuespiller og instruktør Jan Hertz fortæller om sine 40 år som dronningen - med dronningen.

At skulle spille rollen som Danmarks dronning kunne nok få de fleste til at ryste på hånden, men ikke skuespiller Jan Hertz, der har spillet dronning Margrethe i 40 år.

Gennem 40 år har Jan Hertz været dronningen, når hun "så at sige ikke selv kunne". Og mange vil da også mene, at Jan Hertz ligner dronningen helt utrolig godt og sagtens kunne være stand in for majestæten, hvis hun skulle få for travlt selv.

Faktisk har Jan Hertz spillet dronning Margrethe for dronningen, og blev efterfølgende inviteret til middag på Fredensborg Slot.
Og så har Jan Hertz som tidligere underholdningschef i Tivoli også har været "chef" for dronningen, da hun arbejdede med scenografi og kostumer til sin første balletopsætning på Pantomime-teatret.

De to episoder kan du læse om i BILLED-BLADET's store julenummer, som kom på gaden i går. Og du kan se med i denne forrygende video over artiklen, hvor Jan Hertz viser, hvordan han forvandler sig fra Jan til dronningen - faktisk på ganske få minutter.

Og hør også Jan Hertz selv fortælle et par af de skønne historier om sine oplevelser med dronningen.

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan 

Interview med Jan Hertz i anledning af 50 års jubilæet som dronning kan du altså finde i BILLED-BLADET nr. 52.

Glædelig Jul.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden