10. dec. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Helle Thorning hjælper Helmig med at få farvet håret pink

Helle Thorning-Schmidt
Helle Thorning-Schmidt
Foto: Hanne Juul
Et hold af kendte personer, som samler penge ind til Red Barnet, har spurgt Helle Thorning om hjælp med at få farvet håret pink.

Den tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt tiltrak sig en del opmærksomhed, da hun for nylig lagde et billede af sig selv på de sociale medier med håret farvet pink i en festlig anledning.

Helle Thorning Schmidt skal hjælpe Helmig

Nu har Thomas Helmig sammen med generalsekretær for Red Barnet Johanne Schmidt Nielsen, dj og iværksætter Le Gammeltoft og sanger/sangskriver Mathilde Falch bedt om Helle Thornings hjælp til at få farvet håret pink i en god sags tjeneste.

Thomas Helmig
Thomas Helmig
Foto: Aller Foto

Vigtig julemission

I rollen som Red Barnet-ambassadør er Helmig og de andre på hans kendis-hold på en vigtig julemission for at samle penge ind til danske børn, der har brug for hjælp til at få en god jul.

Og nu har Helmig-holdet altså givet sig selv en challenge eller udfordring.

Ja til lyserød hårfarve

- Jeg kan forstå på det hele, at mit hold har sagt ja til at få farvet vores håret lyserødt, hvis vi indsamler 50.000 kroner. Det skal nok blive et kønt syn, sagde Thomas Helmig på Instagram, og kort efter var han fremme med en ny udtalelse på Facebook.

- Jeg ved blandt andet, at når vi har rundet 50.000 kroner, og det har vi, så skal vi have farvet håret lyserødt af Helle Thorning-Schmidt. Der kan man bare se. Det skal nok blive godt, lød det fra Helmig.

Deller og Tintin

Le Gammeltoft har givet udtryk for begejstring, og det var da også Gammeltoft, der bad Helle Thorning om hjælp med at få lavet pink ”deller” i håret, mens Thomas Helmig nok må nøjes med en pink Tintin-frisure i anledning af julemissionen til fordel for Red Barnet, som kan støttes via dette link eller på mobilepay 95667.

Vi følger naturligis sagens udvikling og håber på at se Helmig og hans kvindelige Red Barnet-holdkammerater med pink hår snart.

Læs mere om: