Mandag, 27. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Husker du Søren Rasteds vilde strithår? Her er historien bag den sjove frisure

Søren Rasted
Søren Rasted.
Foto: Martin Høien
Da Aqua for alvor slog igennem i 1997, var Søren Rasteds frisure en lidt anden, end den vi ser ham med i dag.

Det er nok de færreste, der kan sige sig fri fra at have skrålet med på ”Barbie Girl” bare en enkelt gang i deres liv.

I 1997 tog Aqua verden med storm, da de udgav den poppede ørehænger, og der gik ikke langt tid før, de havde skabt sig en bragende succes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og mens Lene Nystrøm og René Dif stod i front med vokal og et sejt look, sad Claus Norreen og Søren Rasted lidt mere anonymt bagved. Men det skulle der ændres på. Det fortæller Søren Rasted i TV 2 Charlie-programmet ”Deja-vu med Frøkjær".

- Vi er færdige med at lave pladen, og vi skulle lave promotion. Jeg havde en lejlighed på Gothersgade. Der var vi alle sammen. En aften synes Lene og René, at mig og Claus skulle oppe os lidt. De var meget mere funky og klar. Det var mig og Claus ikke, fortæller han og uddyber,

- Så den aften affarvede vi mit hår, og farvede Claus’ lidt mere rødt. Jeg kan ikke huske, om det var mig, men en eller anden lavede spikes. Det var egentlig bare for sjov. Det synes jeg var fedt. Vi ville jo bare gerne se vilde ud. Vi ville bare gerne ikke overses.

Og mon dog, at de blev overset efter den make-over, de fik lavet. Funky og klar blev de i hvert fald. Søren Rasted fik i hvert fald den meget legendarisk frisure, de fleste måske husker ham med: En masse små hårtotter, der stritter lige op i luften.

Aqua
Lene Nystrøm, Rene Dif, Søren Rasted og Claus Norreen.
Foto: Martin Dam Kristensen/Nf-Nf/Ritzau Scanpix

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden