Lørdag, 17. december 2022 - af Marianne Singer

Fik alle ønsker opfyldt: Se grev Ingolf og grevinde Sussies nye palæ

Grevinde Sussie og grev Ingolf af Rosenborg. 
Grevinde Sussie og grev Ingolf. 
Foto: Jacob Ljørring
Grev Ingolf og grevinde Sussie af Rosenborg er flyttet ind i deres nye palæ. Se billederne af den flotte moderne ejendom her.

-  Det er et stort arbejde at flytte fra det ene hus til det andet, og der er stadig meget der skal sorteres, men vi nyder, at vi nu kan overnatte og være i det nye hus, som vi kalder ”Det hvide Palæ”, forklarer grevinde Sussie af Rosenborg, som sammen med sin ægtefælle, grev Ingolf af Rosenborg, flyttede fra Egeland gods til en ny og moderne bolig tæt på for halvanden uge siden.

Her er greveparret af Rosenborgs nye palæ.
Foto: Grevinde Sussie

Meget tilfreds

Grev Ingolf har boet på godset siden 1967, men er meget tilfreds med at skifte bolig. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det har været nemmere end jeg troede, lyder det således veloplagt fra greven.

Greveparrets nye palæ.
Foto: Grevinde Sussie

Kæmpe sortering

Der skal sorteres i de mange historiske ting, blandt andet er der nogle store malerier, der ikke bliver plads til i det nye palæ.

- Vi sorterer i tre bunker: Beholde, ikke beholde, måske beholde. Noget bliver solgt på auktion, noget skal til spejderne og noget skal til ”småt brændbart”, fortæller grevinde Sussie. 

Et helt langt liv

- Det går helt efter planen, men det har været en tur ned ad Memory Lane, især for greven, der gennemgår det meste af et helt liv.

Heldigvis kan greveparret give sig god tid med at flytte det sidste fra godset til palæet. 

- Vi har ikke travlt med at sælge Egeland. Der er liebhavere til godset, men vi tager det stille og roligt, fortæller greveparret.  

Meget nemmere

Det nye palæ på 400 kvm ligger på en nyudstykket grund på godt 8000 kvadratmeter hvor der tidligere var frugthave og med en tilhørende tennisbane.

- Det bedste ved at flytte er, at det hele bliver meget nemmere, særlig opvarmningen med jordvarme, og at alt er indrettet efter vores alder, så greven for eksempel ikke behøver at gå på trapper. Kun hvis han har lyst til at nyde udsigten fra 1.sal, må han besvære sig op af trappen. Alt, hvad han har brug for, findes også i stueplan, fortæller grevinde Sussie.

Første jul

- Og så bliver det dejligt at skulle holde vores første jul i det nye palæ, lyder det samstemmende fra dem begge. 

Greveparret har selv været med til at tegne det nye palæ, og fået deres ønsker opfyldt.

– Vi ønskede os et soveværelse mod øst, så vi bliver vækket af solen, der står op. Og i tilknytning hertil et masterbad. Der er en gæsteafdeling på første sal og havestuer på begge etager med udsigt over marken ned til skoven, lyder det fra grevinde Sussie. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden