Fredag, 2. juli 2021 - af Trine Larsen

Glad Alexandra: Jeg er så lykkelig

Grevinde Alexandra af Frederiksborg
Foto: Hanne Juul
Grevinde Alexandra erkender, at hun er midt i en travl tid, med studenterfester for sønnen prins Felix, travlhed på jobbet, flytning, fødselsdag og ny kæreste, men siger også at hun sjældent har haft det bedre. Det skete ved åbningen af en ny og uden sammenligning enestående B&O butik i Odense

En veloplagt og glad smilende grevinde Alexandra var fredag med ved åbningen af Bang & Olufsen-butikken på Flakhaven i Odense.

Grevinde Alexandra klippede den røde snor efter at have holdt tale på torvet foran butikken og fremmødet var stort også blandt fremødt presse.

For siden BILLED-BLADET torsdag i sidste uge kunne afsløre, at grevinde Alexandra havde fået kirurgisk hjælp til sit smukke udseende, har grevinden været på alles læber og interessen for hendes ansigtsløft massiv.

Således også i dag, hvor grevinden var kommet sig fuldkommen efter operationen og så fantastisk ud, da hun klippede snoren til B&O's nye fantastisk butik i Odense.

- Der er ikke mere at sige end, at jeg ved at være åben omkring det, blot gerne vil bryde et tabu. Som moderne kvinder skal vi have lov at bestemme selv, siger grevinde Alexandra, der straks BILLED-BLADET spurgte, om hun havde fået kirurgisk hjælp, var åben og ærlig.

- Modigt? Tak, men jeg synes, at hvis jeg kan nedbryde nogle af de fordomme, der er omkring det, så er det bare godt. Hvis man ønsker noget rettet eller ændret, skal man gøre det. Men kun for sin egen skyld, siger grevinde Alexandra, der sødt svarer på private spørgsmål, selvom hun er på arbejde for at kaste glans over B&O butikken i Odense.

- Det hører ikke med til mit job hos B&O, men denne butik er så fantastisk og enestående,. Sikken et flot eksempel, det er virkelig toppen af poppen, det her, siger Alexandra efterfølgende til BILLED-BLADET og uddyber, at hun glæder sig til at introducere B&O yderligere i udlandet bl.a. Asien nu, hvor verden er ved at åbne sig igen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Grevinden har siden maj 2020 været ansat for at styrke virksomhedens kundeprogrammer, marketing og salg.

Men det var Grevinde Alexandras første officielle opgave for det hæderkronede firma, ovenpå en uge med studenterfest for prins Felix, sin egen 57 års fødselsdag, 30.juni, og travlhed på jobbet.

 

- Men jeg er lykkelig, meget, meget lykkelig, siger grevinden glad og slår ud med armene af bar glæde og begejstring.

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden