Torsdag, 24. juni 2021 - af Trine Larsen

Grevinde Alexandra under kniven: Helt nyt udseende

Grevinde Alexandra af Frederiksborg
Grevinde Alexandra af Frederiksborg
Foto: Hanne Juul
Da grevinde Alexandra i går var på Gammel Hellerup Gymnasium for at overvære, at hendes og prins Joachims søn, prins Felix blev student, var det tydeligt for enhver, der kender grevinden, at hendes udseende er ændret. Grevinden har da også fået kirurgisk hjælp, oplyser hendes presserådgiver.

Grevinde Alexandra har for nylig fået en lille ansigtsløftning. Det bekræfter grevindens sekretær og presserådgiver overfor BILLED-BLADET.

Grevinde Alexandras smukke udseende og udtryk har ændret sig, siden Alexandra Manley fra Hong Kong for snart 26 år siden blev gift med prins Joachim i november 1995.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var lidt tydeligere, da grevinde Alexandra i går var med for at overvære sin yngste søn, prins Felix' afsluttende studentereksamen og se ham få studenterhuen på.

Ikke alene bar grevinde Alexandra briller, som man ikke tidligere har set så ofte, men det var også tydeligt, at der var sket andre forandringer med den smukke grevindes udseende. Hun så friskere og yngre ud, omend forandret.

Grevinden, der fylder 57 år på næste onsdag d. 30. juni, fremstod i smarte jeans, stribet bluse, lækker jakke og udslået hår, der alt sammen var med til at give grevinden et yngre og mere frisk forandring. En forandring, BILLED-BLADET gerne ville spørge grevinden om, og som ikke kun kunne relatere sig til, at grevinden er forelsket.

Ved studenter-afslutningen havde BILLED-BLADET ikke mulighed for at spørge grevinde Alexandra selv, men en opringning til grevindens presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, bekræfter, at grevinde Alexandra har fået lavet en ansigtsløftning.

- Ja, det kan jeg godt bekræfte. Grevinde Alexandra vil nemlig gerne stå ved, at hun har fået lavet kirurgisk indgreb, lyder det fra presserådgiveren, som tilføjer:

- Ikke kun, fordi det er tydeligt, men også fordi grevinden synes, at moderne kvinder skal stå ved deres valg og ikke være flove over, de får professionel hjælp. Det er efterhånden en naturlig ting at få gjort, og det er de færreste der kan sige sig fri for at få noget lavet noget.

Dét vil grevinde Alexandra gerne stå ved, at hun har. Selvom det er en privat sag, så synes Alexandra, man skal være ærlig og åben om f.eks. skønhedsoperationer og gøre det, hvis man selv mener, noget skal forandres, siger Helle von Wildenrath Løvgreen og tilføjer, at grevinden for blot én uge siden har fået lavet sine øjne, ligesom hun har fået et såkaldt "lille ansigtsløft", der forskønner underansigt og hals.

Grevinde Alexandra i 2004 ved kronprinsparrets bryllup. 
Foto: Peter Grosen

 

Grevinden er jo allerede smukkere end de fleste og har et misundelsesværdigt smukt udseende, så hvorfor?

- Ja, men jeg kan kun sige, at grevinden Alexandra har følt, hendes ydre skulle matche hendes indre. Det er jo en personlig følelse og et helt naturligt ønske, siger Helle Von Wildenrath Løvgreen til BILLED-BLADET, og har ikke yderligere kommentarer til grevindens ændrede, men dog stadig meget smukke fremtoning.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden