Sådan blev grevinde Alexandra fejret på sin fødselsdag

Se også:

Grevinde Alexandra synes ellers der sker ting nok, lige for tiden, mens hendes kæreste, Nikolai Peitersen og sønnerne prins Felix og prins Nikolai synes, hun skulle fejres, da hun forleden fyldte 57 år.

Grevinde Alexandra nyder livet og alt dét, der sker omkring hende, så da hun forleden fyldte 57 år, ville hun egentlig ikke fejre sin fødselsdag 30. juni.

- Jeg synes, der var sket nok, og rigeligt at se til, men min kæreste og mine sønner synes, jeg skulle fejres. Så vi trak stikket den ene dag, siger grevinden, der understreger, at der var andre end hende, som fyldte år den dag, hvor regnen stod ned fra morgen til aften.

- Så det var ikke mig, der stod for vejret, og jeg stod heller ikke for maden til de venner, der kom forbi. Der fik jeg en del hjælp, af min kæreste og mine sønner. De drejede mine armen rundt, smiler grevinden og tilføjer:

- Så jeg blev absolut fejret.

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

Se selv videoen, og hør grevinde Alexandra selv fortælle om den dejlige dag og om, hvor lykkelig hun er for alt i sit liv, i videoen øverst i artiklen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden