8. apr. 2022
Af Malan Joensen

Beckham-bryllup: Er disse kendte og kongelige på gæstelisten?

David Beckham, Victoria Beckham
David Beckham, Victoria Beckham
Foto: Mega
Brooklyn Beckham og Nicola Peltz skal efter alt at dømme giftes lørdag.

Når Brooklyn Beckham, 23, og hans forlovede Nicola Peltz, 27, med al sandsynlighed skal giftes lørdag, bliver det i overværelse af et væld af kendte gæster.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge den britiske avis er kendiskokken Gordon Ramsay og hans hustru Tana samt børnene fløjet til Miami torsdag for at deltage i brylluppet. Gordon Ramsay og fruen har været venner med Brooklyn Beckhams forældre Victoria og David Beckham igennem mange år.

Daily Mail mener også at vide, at Hollywoodstjernen Eva Longoria, der er en af Victoria Beckhams tætte veninder, også deltager i brylluppet.

Med på gæstelisten kan også tænkes at være "Spice Girls"-kollegaen Mel B., den engelske landsholdspiller Phil Neville, sportsagenten Dave Gardner, som er blandt Brooklyns faddere, samt NFL-legenden Tom Brady og hans hustru, supermodellen Gisele Bündchen.

Musikstjernen Elton John er også blandt Brooklyns faddere, men han kan efter sigende ikke deltage på grund af, det falder sammen med en turné.

I britisk presse har der også været spekulationer fremme om, hvorvidt prins Harry og hertuginde Meghan kunne tænkes at deltage.

Prins Harry og David Beckhams venskab går længe tilbage, og hr. og fru Beckham har været på gæstelisten til både prins Harry og hertuginde Meghan samt prins William og hertuginde Catherines bryllup.

Prins Harry og hertuginde Meghan er nu bosat i Montecito, Californien, så det kan tænkes, de vil gøre rejsen til Florida og Palm Beach, hvor det storslåede bryllup skal holdes.

Læs mere om: