8. apr. 2022
Af Malan Joensen

Flere detaljer afsløret: Det ved vi om det celebre Beckham-bryllup

David Beckham og Victoria Beckham.
David Beckham og Victoria Beckham.
Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Efter alt at dømme er det lørdag, Brooklyn Beckham og Nicola Peltz skal giftes.

Selv om der endnu ikke officielt er meldt en bryllupsdato ud, er de fleste britiske medier enige om, at det er lørdag 9. april om eftermiddagen amerikansk tid, Victoria og David Beckhams søn Brooklyn skal giftes med rigmandsdatteren Nicola Peltz.

De to blev forlovet i sommeren 2020, men har måttet vente med at blive smedet sammen på grund af coronapandemien.

Her er, hvad der indtil videre har været fremme om brylluppet:

Her sker det:
Vielsen og festen vil med al sandsynlighed foregå i Palm Beach, Florida, hvor brudens stenrige forældre, Nelson og Claudia, har et kæmpe landsted ud til vandet.

Ifølge Hello Magazine koster den luksuriøse bolig 76 millioner britiske pund, svarende til svimlende 676 millioner danske kroner, så der er sikkert garanti for at få taget nogle smukke bryllupsbilleder.

Siden torsdag har man kunnet se enorme festtelte blive rejst på grunden, mens forskellige lastvogne med møbler, service og catering er blevet set køre til og fra stedet, så det tyder på, forberedelserne er i fuld gang.

Hvad koster det:
Daily Mail mener at vide, at brylluppet står til at koste 3 millioner britiske pund, svarende til knap 27 millioner kroner.

Hvor er brudekjolen fra?
Den kommende brud Nicola Peltz har selv fortalt, at hun har været i Italien til møde med Pierpaolo Piccioli fra Valentino. Det legendariske modehus stod blandt andet også bag prinsesse Madeleines brudekjole. Hvor svigermor Victoria Beckham således ikke har designet selve brudekjolen til vielsen, kan det være, hun har kreeret det outfit, det forlyder, Nicola Peltz vil skifte til senere på dagen.

Hvilke kendte og kongelige er med?
Britiske medier gætter på Gordon Ramsay, Eva Longoria, "Spice Girls"-kollegaen Mel B., den engelske landsholdspiller Phil Neville, sportsagenten Dave Gardner, som er blandt Brooklyns faddere, samt NFL-legenden Tom Brady og hans hustru, supermodellen Gisele Bündchen. Fadder Elton John må dog springe over på grund af turnéplaner.

Prins Harry og hertuginde Meghan bor nu også i USA, og eftersom Victoria og David Beckham var med til deres bryllup, kan det tænkes, det kongelige par også flyver fra hjemmet i Californien til Florida og kaster stjernedrys over begivenheden. Beckham-parret var i øvrigt også med til prins William og hertuginde Catherines bryllup, men om disse kongelige deltager, må tiden vise.

Kilder: Hello Magazine, Daily Mail.

Læs mere om: