10. apr. 2022
Af Malan Joensen

Nicola Peltz: Hvem er Victoria og David Beckhams nye svigerdatter?

Brooklyn Beckham og Nicola Peltz.
Brooklyn Beckham og Nicola Peltz.
Arkivfoto: MEGA
Brooklyn Beckham og Nicola Peltz bliver efter planen gift lørdag 9. april om eftermiddagen amerikansk tid.

Et af de helt store kendis-bryllupper finder ifølge flere britiske medier sted i Florida lørdag 9. april om eftermiddagen, amerikansk tid.

Her skal Brooklyn Beckham og hans udkårne Nicola Peltz giftes.

Mens Brooklyn Beckham er forholdsvis kendt på vores breddegrader som søn af Victoria og David Beckham, står det anderledes til med hans forlovede Nicola Peltz.

Vi bringer her en række facts om den vordende brud og hendes ophav:

  • Nicola Anne Peltz er født 9. januar 1995 i Westchester County, New York. Hun er således 27, når hun bliver fru Beckham.

  • Hendes forældre er finansmanden Nelson Peltz, 79, og hans tredje hustru, den tidligere model Claudia Heffner, 66.

  • Parret, der har været gift siden 1985, er ekstremt rige, og ifølge Hello Magazine er faderen god for hele 1,3 billioner pund - svarende til omkring svimlende 11,5 milliarder danske kroner. Til sammenligning er Victoria og David Beckhams formue efter sigende på 380 millioner pund, svarende til omkring 3,4 milliarder kroner. Det siges også, at Brooklyn Beckham og Nicola Peltz har underskrevet en ægtepagt forud for vielsen.

  • Ud over Nicola Peltz har Nelson og Claudia børnene Will, 35, Brad, 32, Matthew, 37 og Brittany, 28. Ifølge avisen The Sun har Nicola Peltz i alt syv søskende.

  • Brooklyn Beckhams kommende hustru er model og skuespiller, og hun har blandt andet spillet med i "Transformers 4" og tv-serien "Bate's Motel".

Læs mere om: