David Beckhams søn brækkede kravebenet på skiferie

Brooklyn Beckham og David Beckham

Brooklyn Beckham og David Beckham

Foto: All Over
Al form for fysisk aktivitet lige fra fodbold til snowboard indebærer en vis risiko. Det ved familien Beckham alt om. David Beckhams søn Brooklyn kom til skade på familiens skiferie.

Det gik helt skævt for stakkels Brooklyn Beckham, søn af fodboldhelten David Beckham og eks-Spice Girls skønheden Victoria Beckham, da han var på skiferie i Whistler i Canada sammen med familien. 17-årige Brooklyn viste indledningsvis gode takter på sit snowboard, men pludselig mistede han overblikket, styrtede og brækkede kravebenet. Uheldet skete faktisk efter, at Brooklyn havde imponeret med en perelerække af fine tricks. Finalen kiksede dog, og han faldt uheldigt og ramte den frosthårde piste med skulderen først.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

David Beckham trøstede sin søn

Heldigvis var farmand David Beckham tæt på, og han kunne efter uheldet støtte sin søn. Beckham senior benyttede de sociale medier til at vise alle, at han var der for at trøste Brooklyn ovenpå skaden. David Beckham har selv oplevet alvorlige skader. Den værste skade, David pådrog sig, var som professionel fodboldspiller i 2010, da han i en kamp for italienske AC Milan fik revet sin akillessene over. Først et lille halvt år senere kunne han gå på banen igen.

Brooklyn Beckham
Foto: All Over

Brooklyn Beckham

 

Brooklyn kan være klar igen om seks uger

Brooklyns brud på kravebenet under sne-aktiviteterne i Canada skal sandsynligvis behandles med en armslynge i to til seks uger, indtil smerterne er væk. I få tilfælde er bruddet så forskudt, at man vil overveje at behandle med en operation. Det vil de næste dage afgøre. Alt tyder dog på, at Brooklyn Beckhams fraktur er ukompliceret.

LÆS MERE: Brooklyn Beckham passede på sine brødre i byen

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden