Fredag, 13. januar 2023 - af Julie Nolsöe

Elvis Presleys datter pludselig død

Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley
Foto: Joe Martinez/Ritzau Scanpix
Elvis Presleys eneste barn, Lisa Marie Presley, er pludselig død bare to dage efter sin seneste offentlige optræden

Lisa Marie Presley, datter af den verdenskendte sanger Elvis Presley, er død i en alder af 54 år.

Det oplyser hendes mor, Priscilla Presley, til magasinet People.

- Det er med et tungt hjerte, at jeg er nødt til at dele den frygtelige nyhed om, at min smukke datter, Lisa Marie, har forladt os, skriver Priscilla Presley i en udtalelse til mediet natten til fredag dansk tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Torsdag blev Lisa Marie Presley ifølge magasinet People hastet med ambulance fra sit hjem i Calabasas i Californien til et hospital som følge af et muligt hjertestop.

Lisa Marie Presley var en amerikansk sanger og sangskriver. Hun var eneste barn af Priscilla og Elvis Presley, og hun blev født nøjagtigt 9 måneder efter deres bryllup den 1. maj 1967. 

Blev set offentligt for to dage siden 

For blot to dage siden deltog Lisa Marie Presley ved prisuddelingen Golden Globes sammen med sin mor og skuespilleren Austin Butler, der spiller hovedrollen i filmen "Elvis". Ved prisuddelingen blev Autin tildelt en pris for sin præstation i filmen.

Mistede sin søn 

For ganske få år siden mistede Lisa Marie Presley sin søn, Benjamin Keough, da han afgik ved døden på tragisk vis i en alder af bare 27 år. 

Ifølge mediet TMZ står der i politirapporten, at han tilsyneladende døde af et "selvpåført pistolskud".

Gift med Michael Jackson 

Lisa Marie Presley har gennem sit liv været gift fire gange, heriblandt to korte ægteskaber med to meget velkendte navne - gennem 21 måneder var hun gift med den afdøde popstjerne Michael Jackson, og senere var hun gift med skuespilleren Nicolas Cage i tre måneder

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden