Torsdag, 17. november 2022 - af Caroline Andersen

00’er-stjerne er tilbage på skærmen: Lindsay Lohan er med i ny julefilm

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Foto: Suzanne Plunkett/Reuters/Ritzau Scanpix
Den populære "Mean-girl" skuespillerinde er tilbage igen med en film, der den grad får julehyggen ind i stuerne.

Nu er der ingen undskyldning for, at julestemningen ikke slår til. Der er nemlig netop landet en ny julefilm, som selveste Lindsay Lohan spiller hovedrollen. Filmen hedder “Falling for Christmas” og filmen er allerede landet på den danske Netflix.

Lindsay Lohan spiller i filmen en nyforlovet hotelarving, der efter en skiulykke får hukommelsestab. Hendes nyligt forlovede er en ekstravagant snob, men hukommelsestabet gør, at Lohan ender med at kigge efter en mere normal og nede på jorden fyr, der er en diamentral modsætning af hendes forlovede.

Udover Lohan er spillelisten af andre kendte også lang. Her kan blandt andet Chord Overstreet, der er kendt fra tv-serien, "Glee" nævnes, og dertil kan Jack Wagner fra "Melrose Place", George Young fra "Maligiant" og Olivia Perez fra "In the Heights" også nævnes.

Lohan har allerede delt hendes taknemmlighed til alle hendes mange fans, der har ventet på, at Lohan vendte retur på tv-skærmen.  

- Til alle fans og dem der troede på mig i alle årene, jeg sætter pris på jer. Mit hjerte er fyldt med så meget kærlighed og taknemmelighed. Tak Netflix for at lade mig bringe denne historie til live med sådan en vidunderlig rolleliste, instruktør, producer og hold!, skriver Lindsay Lohan på hendes Instagramprofil.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden