29. aug. 2021
Af Christinna Braun

30 år siden: Sådan ser skuespillerne fra Ondskabens Øjne ud nu

Husker du den psykologiske thriller "Ondskabens Øjne" - på engelsk "Silence of the Lambs"? I 2021 har den 30-års jubilæum.

En seriemorder er løs, og Clarice Starling – en FBI-aspirant – bliver sat til at interviewe morderen Hannibal Lector, i håbet om at han kan hjælpe med efterforskningen.

Hannibal Lector, en tidligere respekteret psykiater, er fængslet på Baltimore State Hospital, fordi han har slået sine ofre ihjel og derefter spist dem. Deraf kommer hans ”kælenavn” Hannibal the Cannibal. Han indvilliger i at hjælpe Clarice, mod at hun fortæller ham om sin fortid.

Med hans hjælp ender hun lige i hælene af den eftersøgte seriemorder ”Buffalo Bill”, som bestialsk slår overvægtige kvinder ihjel.

Se i galleriet over artiklen, hvordan skuespillerne ser ud i dag.

Den uhyggelige og spændende film ”Ondskabens øjne” fra 1991 gik rent hos seere og kritikere. I samme år, som den kom ud, blev der uddelt hele syv Oscars. Blandt andet vandt både Jodie Foster og Anthony Hopkins en Oscar for deres skuespil i filmen.

Samme år vandt Jodie Foster en Golden Globe Award for Bedste Kvindelige hovedrolle, og både hun og Anthony Hopkins vandt en BAFTA for deres skuespil i ”Ondskabens Øjne”.

I 2021 kan filmen fejre 30-års jubilæum. Se i galleriet over artiklen, hvordan skuespillerne ser ud i dag.

Læs mere om: