60 skønne billeder: Strålende superstjerner over 70 år

70 år er ingen alder i dag - i hvert fald ikke i Hollywood. Se blot denne stjerneparade med seniorstjerner, som stadig stråler, i galleriet herover.

Det er svært at forstå, at 80'ernes fitness-dronning Jane Fonda er fyldt 78, og at Joan Collins - bedre kendt som Alexis i "Dollars" - har passeret sin 83-års fødselsdag.

Alt tyder på, at 70 år ikke er noget at tale om for nutidens kvinder - i hvert fald ikke for stjernerne i Hollywood.

Husker du for eksempel italienske Sophia Loren, der fik en Oscar for sin præstation i "Huntigeren" i 1960? Hun spiller stadig skuespil efter de 80 - senest havde hun hovedrollen i en kortfilm i 2014. Og i en alder af 82 i dag ser hun stadig forrygende ud.

Aktive og underskønne

Eller hvad med Raquel Welch, kendt fra "De tre musketerer" - altså udgaven fra 1973, hvor Michael York spillede D'Artagnan, og Richard Chamberlain spillede Aramis. Hun er også stadig aktiv på film i en alder af 76.

76 år er også den alder, som Julie Christie har i dag - hende husker vi nok især for rollen som Lara i "Doktor Zivago" fra 1965.

Helen Mirren er nærmest "lillesøster" i dette selskab - kun 71 år er hun og stadig i fuld gang med karrieren. Hende har vi både oplevet som selveste dronning Elizabeth i "The Queen" fra 2006 (som hun vandt en Oscar for) og som actionheltinde i "Red" og Red 2" fra 2010 og 2013.

Eller hvad med smukke, britiske Jaqueline Bisset? Hun er fyldt 72, og har været nomineret til en Golden Globe-pris fem gange. Hun vandt den endelig i 2014 for sin rolle i TV-serien "Dancing on the Edge".

Og hvem havde gættet på, at Susan Sarandon fra "Thelma & Louise" har passeret de 70 år i år? Hun har også rivende gang i karrieren stadigvæk.

Elvis og Woody Allens ekskoner

Selv legenden Elvis Presleys ekskone, Priscilla Presley, har passeret de 71 - samme alder som altid sjove Goldie Hawn, som efterhånden er mere kendt som mor til filmstjernen Kate Hudson. 

Og lad os slutte denne stjerneparade med en af Woody Allens yndlingsskuespillere og ekskone Diane Keaton, der lærte os at klæde os i herretøj ligesom figuren Annie Hall i "Mig og Annie". Hun er såmænd lige fyldt 70 og kan lige akkurat komme med i det flotte selskab af 70+-stjerner.

Se dem alle i galleriet herover, hvor vi hylder de superseje seniorstjerner.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden