Brad Pitts seks børn: Her er de i dag

Brad Pitt

Brad Pitt

Foto: Mega
Brad Pitt sendte en rørende hilsen til sine børn fra Oscar-scenen.

"Denne er til mine børn, som sætter kulør på alt, hvad jeg gør. Jeg elsker jer."

56-årige Brad Pitt holdt sin nyvundne Oscar-statuette i vejret, da han fra scenen ved det store Oscar-show sendte en stærk og rørende hilsen til sine seks børn. Brad og Angelina Jolie har børnene Maddox, 18, Pax, 16, Zahara 15, Shilof, 13 og tvillingerne Vivienne og Knox på 11. Fem af de seks bor stadig i Los Angeles - mens den ældste, Maddox, studerer på universitet i Sydkorea.

Angelina med f.v. Pax , Shiloh , Vivienne, Zahara  og Knox 
Foto: Mega

Angelina med f.v. Pax , Shiloh , Vivienne, Zahara  og Knox 

Deleforældre

Angelina Jolie fortalte i et interview med Harper's Bazaar i december, at hun faktisk drømmer om at flytte med børnene til udlandet. "Jeg ville elske at flytte, men det kan ikke blive før, børnene er fyldt 18. Lige nu har jeg base i nærheden af, hvor deres far bor", forklarede Angelina Jolie. Børnene bor på skift hos hende og Brad Pitt.

Efter sin Oscar-triumf for bedste mandlige birolle i "Once Upon a Time in Hollywood blev Brad Pitt spurgt, hvordan han ville have det, hvis nogle af hans børn besluttede sig for at følge i hans fodspor som skuespiller.

"Den samtale kan vi tage, når de er fyldt 18! Og så tror jeg, det handler om at give så gode råd, som jeg kan. Men ja, hvorfor ikke?" lød svaret.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Angelina Jolie med Maddox og Zahara
Foto: Mega

Angelina Jolie med Maddox og Zahara

Adopterede og biologiske

Og lige for at få styr på det:

Den store børneflok består af både biologiske og adopterede børn. Maddox blev adopteret af Angelina Jolie, mens hun var gift med sin eksmand, Billy Bob Thornton. Få år senere adopterede hun Zahara Marley. I 2006 fødte Angelina sit og Brads første fælles barn, Shiloh - og året efter adopterede parret Pax. I 2008 fødte Angelina tvillingerne Knox og Vivienne.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden