22. apr. 2020
Af Niels Burgos

Bruce Willis' datter: Derfor er min far og hans kone ikke sammen

Bruce Willis, Rumer Willis og Demi Moore
Bruce Willis, Rumer Willis og Demi Moore
Foto: Mega
Under corona-krisen har Bruce Willis selvisoleret sig med ekskonen Demi Moore. Nu fortæller deres datter hvorfor,

Filmstjernen Bruce Willis, 65, fortalte via fotos på de sociale medier, at han under coronakrisen har selvisoleret sig. Men ikke med sin nuværende kone, Emma, og parrets fælles døtre Mabel, 8, og Evelyn, 5. I stedet er han rykket sammen med sin første hustru, skuespillerkollegaen, 57-årige Demi Moore, som han var gift med fra 1987-2000. Deres tre døtre, Scout, Tallulah og Rumer, er også flyttet ind hos deres forældre.

https://imgix.billedbladet.dk/br2.jpg
Demi Moore, Bruce Willis i "karantæne"-dragter
Foto: Ritzau Scanpix

Datteren stak sig på en sprøjte

Nu fortæller datteren Scout om årsagen til, at hendes stedmor, Emma, ikke er flyttet op til resten af familien i staten Idaho - men er blevet i Los Angeles med familiens to yngste. I podcasten Dopey fortæller Scout, at det oprindelig var planen, at alle skulle samles i Idaho. "Men min lillesøster, der snart fylder seks år, har aldrig rigtig fået forklaret, at man ikke må røre ved efterladte injektionssprøjter i parken. Hun fandt én og stak den gennem sin sko ind i foden. Min stedmor måtte derfor blive i Los Angeles for at vente på resultatet af lægernes undersøgelser - og derefter var det blevet helt umuligt at rejse, Så hun måtte blive i Los Angeles med mine små søstre" fortæller Scout.

Hun beskriver det som ret "cool" at være tilbage i den lille by, hvor hun og hendes to søstre voksede op. "Det har været virkelig sjovt at have begge mine forældre i huset, hvor vi voksede op.De er begge sådan lidt nørdede, skønne 90'er-forældre tilbage i den lille by, hvor de valgte at få deres børn".

https://imgix.billedbladet.dk/wi.jpg
Scout Willis til venstre - med søstrene Tallulah og Rumer længst til højre.
Foto: Mega

Læs mere om: