22. maj. 2015
Af Lene Skriver Bak

Demi Moore og Bruce Willis’ datter vandt Vild med Dans i USA

Demi Moore og Bruce Willis' datter, Rumer, vinder Vild med Dans
Demi Moore og Bruce Willis' datter, Rumer, med sin dansepartner efter sejren i den amerikanske udgave af Vild med Dans, Dancing with the Stars.
All Over Press
Rumer Willis, der er Demi Moore og Bruce Willis’ ældste datter, sikrede sig natten til onsdag sejren i den amerikanske udgave af Vild med Dans.

Det blev Demi Moore og Bruce Willis’ datter, Rumer, der løb med sejren sammen med sin professionelle dansepartner Valentin Chmerkovski.

De to kom ind til finalen anden dag med to gange topkarakter fra førstedagens to danse, foxtrot og freestyle. Ved begge danse sikrede de sig maksimumpoint, nemlig 40, fra alle fire dommere.

Rumer lå lige med konkurrenter

Det betød, at de lå lige med de nærmeste konkurrenter, skuespilleren og sangeren Riker Lynch og hans partner Allison Holker, som havde samme score, mens soldaten og krigsveteranen Noah Galloway, som mistede en del af den ene arm og det ene ben i Irak, og hans partner Sharna Burgess måtte nøjes med fire gange otte for deres første dans, som var en argentinsk tango.

Rumer som havheks

Igennem sæsonen, som er den 20. udgave af Dancing with the Stars, som Vild med Dans hedder i USA, har Rumer Willis danset foxtrot, cha-cha-cha, salsa, vals, jazz, en fælles freestyle med tre andre par, jive, rumba, paso doble og wienervals.

Hun har været klædt ud som havheksen Ursula fra ”Den Lille Havfrue”, besluttet sig til at lave en disco-udgave af salsa og være ude i en såkaldt ’dance off’, hvor parret danser i direkte konkurrence mod et andet par og efterfølgende får dommernes afgørelse på, hvem der var bedst.

Demi Moore og Bruce Willis’ datter suveræn

Finalens andendag bød på dans, som parrene kun havde haft 24 timer til at indøve.

Rumer Willis og hendes partner sikrede sig igen maksimumpoint for deres foxtrot og paso doble, men det samme gjorde Riker Lynch og hans dansepartner for deres salsa og quickstep, så parrene lå helt lige med dommerpointene, så det var op til seerne, hvem de ville have som vindere.

Mor var til stede

Og det blev altså 26-årige Rumer Willis, der er den ældste af Demi Moore og Bruce Willis’ tre døtre.

Både Demi Moore og hendes eksmand var da også til stede i studiet, da deres datter vandt, lige som Rumers to søstre, Tallulah og Scout og far Bruce’ nye kone, Emma, var på sidelinjen for at heppe på Rumer.

LÆS OGSÅ: Sådan gik da det Rumer Willis dansede sig i finalen

Læs mere om: