Mandag, 26. april 2021 - af Christinna Braun

Danske designere bag Thomas Vinterberg og Helenes Oscar-outfit

Helene Reingaard Neumann og Thomas Vinterberg.
Helene Reingaard Neumann og Thomas Vinterberg.
Foto: Todd Willliamson
Thomas Vinterberg og hustruen, skuespiller og sognepræst Helene Reingaard Neumann, var fornemt klædt på til nattens Oscar-uddeling.

Der var vild jubel i den danske lejr i aftenens Oscar-uddeling, da vinderen for ”Bedste internationale film” blev kåret. Filmen ”DRUK” med instruktør Thomas Vinterberg i spidsen kunne tage den fornemme Oscar-statuette med hjem til Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Thomas Vinterberg og hustruen Helene Reingaard Neumann var begge iklædt festlige klæder, da de trådte ud på den røde løber til det 93. Oscar-show.

Thomas Vinterberg og Helene Reingaard Neumann på den røde løber til Oscar-uddelingen. 
Foto: Ritzau Scanpix

Danske designere bag

Thomas Vinterberg bar et flot, klassisk smokingsæt. Desigeren bag er danske Soeren Le Schmidt, som havde kreeret sættet bestående af hvid blazer i crepe georgette i klassisk stil med sorte bukser og tilhørende sort butterfly og seler. Skjorten er også fra samme designer. De skinnende sko er fra den franske designer Christian Louboutin.

Helene Reingaard Neumann bar en smuk dueblå kjole fra Stine Goya. Den lange kjole glimtede på den røde løber på grund af de skinnende perler og pailletter, der var påsyet. Helenes sko var ligeledes fra Christian Louboutin.

Helene Reingaard Neumann og Thomas Vinterberg inden Oscar-showet. 
Foto: Todd Willliamson

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden