Tirsdag, 19. september 2017 - af Laura Dalgård Hansen

Dolly Parton, Jane Fonda og Lily Tomlin: Sammen igen efter 37 år

Lily Tomlin, Dolly Parton, Jane Fonda
Foto: Wenn Ltd
Dolly Parton, Jane Fonda og Lily Tomlin satte gang i lattermusklerne i komediefilmen “9 to 5” fra 1980. i weekenden blev de tre kvinder genforenet efter 37 år.

Natten til mandag blev de helt store TV-stjerner hyldet, da der blev uddelt Emmy-statuetter i Los Angeles.

Men et af aftenens helt store øjeblikke gik ikke til nogle af de mange vindere. Det gik derimod til Lily Tomlin, 78, Dolly Parton, 71, og Jane Fonda, 79.   De tre modne kvinder spillede i 1980 sammen i den udødelige komediefilm ”9 to 5”, og under nattens Emmy-uddeling mødtes de tre kvinder igen. 

- Vi sætter pris på det, og personligt har jeg ventet på en ”9 to 5”-genforening, sagde Dolly Parton, da hun stod på scenen arm i arm med Lily Tomlin og Jane Fonda, hvorfra de blev taget imod med klapsalver fra et stående publikum. 

Lily Tomlin, Dolly Parton, Jane Fonda
Foto: Rex Features

Længe ventet genforening

Genforeningen af de tre skønne skuespillerinder var et af aftenens helt store højdepunkter. 

Faktisk skulle de allerede tidligere på året være blevet genforenet på scenen. Her var det meningen, at Dolly Parton og Jane Fonda skulle have uddelt prisen for Lifetime Achievement til Lily Tomlin. Desværre blev Jane Fonda ramt af sygdom, og Dolly Parton overrakte derfor prisen alene.

Anderledes gik det heldigvis i weekenden, hvor hele trekløveret var samlet til stor jubel for de mange fans af filmen "9 to 5", som mange stadig husker efter 37 år. Ikke mindst på grund af det udødelige hit af samme navn, som Dolly Parton skrev og indspillede. 

Se også alle de flotte kjoler fra weekendens Emmy Awards i galleriet herunder: 

Galleri: Emmy Awards 2017

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden