28. jul. 2018
Af Juliane Olsen

Dolly Parton, Lily Tomlin og Jane Fonda vil genskabe 1980’er-filmhit

Jane Fonda, Dolly Parton og Lily Tomlin
Jane Fonda, Dolly Parton og Lily Tomlin
Foto: ALL OVER PRESS
Der er godt nyt til alle fans af 1980’er-filmen ”9 to 5”, for de tre kvindelige hovedroller vil nemlig vende tilbage i en efterfølger.

Der var dømt kvindekamp, højt hår og farverige kjoler, da Dolly Parton, Lily Tomlin og Jane Fonda forenede kræfterne i 1980’er-filmen ”9 to 5”.

Siden da har fansene efterspurgt en efterfølger, og nu ser det endelig ud til, at det bliver en realitet – endda med de originale skuespillere i hovedrollerne.

- Min rolle er som øverste producent, og jeg arbejder med manuskriptforfatterne, med Lily, og taler med forfatterne, siger Jane Fonda ifølge eonline.com.

De originale hovedrolleindehavere er med igen

Det er den amerikanske skuespiller Rashida Jones, der står for manuskriptet i samarbejde med Patricia Resnick, der er den originale manuskriptforfatter.

Jane Fonda understreger samtidig, at det er planen, at hun vil spille med i filmen sammen med Lily Tomlin og Dolly Parton.

Desuden vil scenerne blive indspillet i Consolidated Companies præcis som originalen, og det glæder Jane Fonda, at der atter vil blive sat fokus på sexchikane over for kvinder.

Ligeløn og sexchikane er på dagsordenen

Dolly Parton sagde tilbage i marts under et interview til TV-programmet Nightline, at tiden var inde for, at der kunne komme en opfølger.

Hun mener ligesom Jane Fonda, at diskussionen om ligeløn og sexchikane på arbejdspladser er mere aktuel end nogensinde.

Der er dog endnu ikke offentliggjort en premieredato, eftersom filmen stadig er i udviklingsfasen hos 20th Century Fox.

Læs mere om: