Tirsdag, 27. oktober 2015 — af Maria Rode Olsen

Gwyneth Paltrow og mor til prisfest

Gwyneth Paltrow og Blythe Danner
Skuespillerne Blythe Danner og Gwyneth Paltrow, der er mor og datter, så fantastiske ud til den store prisuddeling for miljøforkæmpere i Los Angeles.
Foto: AOP
Der var lagt op til en rigtig familiefest, da skuespiller Gwyneth Paltrow havde taget sin skuespillermor Blythe Danner med til prisuddeling i Los Angeles. Her overrakte mor Blythe også en fin miljøpris til sin datter Gwyneth.

Skuespiller Gwyneth Paltrow havde taget sin mor Blythe Danner med til prisuddeling i Los Angeles, da hun modtog en fornem pris.

Både mor og datter er som skuespillere vant til at gå på den røde løber til premiere og prisuddelinger, men denne gang kunne de tage turen sammen, og de hyggede sig i hinandens selskab.

Blythe Danner er stolt af Gwyneth Paltrow

Men der var ikke kun lagt op til mor og datter hygge til prisuddelingen hos "Environmental Media Association", 72-årige Blythe Danner skulle også overrække en pris til sin 43-årige datter.

Gwyneth Paltrow modtog prisen "Green parent award", hvor hun blev hyldet for sin omtanke for miljøet, mens hun har opdraget sine to børn, Apple og Moses. 

- Jeg ved hun er den mest ekstraordinære pige, der kan gøre alt. Hun er ved at blive en stor miljøforkæmper. Jeg er så stolt af hende, sagde Blythe Danner om sin datter på "The Today show" tidligere på året.

LÆS OGSÅ: Gwyneth Paltrow: Giv dig selv skemalagte forkælelser.

Det er ikke første gang mor og datter optræder offentligt sammen i forbindelse med miljøet. 

I juni var både Gwyneth Paltrow og Blythe Danner inviteret til Washington for at snakke om vigtigheden i at mærke genmodificerede fødevarer i USA.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden