28. aug. 2020
Af Niels Burgos

Her er hun: Den nye kvinde i Brad Pitts liv

Brad Pitt
Brad Pitt
Foto: Mega
Hun er 27 år - og tysk fotomodel.

56-årige Brad Pitt nyder sommeren på sit franske slot i selskab med den tyske model Nicole Poturalski. Hun er den nye kvinde i filmstjernens liv, skriver magasinet People.

Sammen til koncert

I en diskret privatjet ankom Brad Pitt til lufthavnen La Castellet i Frankring i selskab med 27-årige Nicole Poturalski. Brad Pitt købte sammen med sin eks-kone, Angelina Jolie, slottet Chateau Miraval i Sydfrankrig i 2011 - og han er i flere år rejst til slottet i september for at deltage i høsten af de druer, som skal blive til slottets populære rosé-vin.

Denne gang var det altså i selskab med tyske Nicole. De to har dog efter alt at dømme haft glæde af hinandens selskab et stykke tid - første gang, de sås sammen, var ved et show i Hollywood Bowl sidste år i november, hvor parret sad sammen i stedets VIP-boks.

https://imgix.billedbladet.dk/nicole_0.jpg
Nicola Poturalski
Foto: Ritzau Scanpix

Mor til en lille søn

En kilde i Hollywood, mener da også, at de to er perfekte sammen: "Hun er helt rigtig for ham. Hun er smart, og hun er selvstændig. Hvis de to er kærester, er det et perfekt match!"

Nicole Poturalski har været på forsiden af adskillige store magasiner, bl.a. Harper's Bazaar og Elle og Grazia. Hun er desuden mor til en skøn lille søn.

Læs mere om: