11. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Hvor gammel tror du, Titanic-stjernen bliver i dag?

Leonardo DiCapriod
Leonardo DiCaprio
Foto: AOP
”Titanic”-skuespilleren Leonardo DiCaprio kan lørdag fejre sin fødselsdag, mens hans alder er måske ikke sådan lige til at gætte.

Lørdag kan den amerikanske skuespiller Leonardo DiCaprio, der fik sit gennembrud med ”Titanic”-filmen fra 1997, fejre sin fødselsdag.

Han bliver 43 år og kan sin forholdsvis unge alder til trods se tilbage på en storslået karriere indenfor filmens verden.

Efter den massive succes med ”Titanic” kastede han sig over filmsucceser som ”Catch Me If You Can”, ”The Aviator” og “Blood Diamond”.

Leonardo Dicaprio vandt en Oscar

Han spillede endnu engang overfor Kate Winslet i ”Revolutionary Road” fra 2008. Men det blev ”The Revenant” fra 2016, som langt om længe indbragte ham den Oscar, som mange mente, skuespilleren burde have modtaget for længst.

Leonardo DiCapriod har nemlig for længst bevist, at han er andet og mere end den kække unge mand, vi lærte at kende ombord på Titanic-skibet.

Kæresterne har været modeller

Han har udviklet sig at være en af tidens største skuespiltalenter i kraft af alsidige roller og spændende filmvalg.

Privat er Leonardo DiCaprio kendt for at havde adskillige forhold til topmodeller bag sig, og senest har det været fremme, at han danner par med danske Nina Agdal.

Vi håber på, at stjernen får en dejlig fødselsdag, og at han forhåbentligt har mange flere topfilm i ærmet fremover.

https://imgix.billedbladet.dk/18.03294011_2.jpg
Leonardo DiCaprio
Foto: AOP

Læs mere om: