5. aug. 2018
Af Niels Burgos

Julia Roberts vender tilbage til Pretty Woman

Julia Roberts
Julia Roberts
Foto: All Over Press
Den 50-årige Julia Roberts dukkede op på den røde løber ved Pretty Woman-musicalen i New York.

Filmen "Pretty Woman" fra 1990 er en af dem, som mange har set igen og igen. Den dengang kun 22-årige Julia Roberts spillede den prostituerede Vivien Ward, som ender med at blive forelsket i forretningsmanden Edward Lewis, spillet af Richard Gere. De fleste kan sikkert huske de legendariske scener på hotellet, på shoppinggaden Rodeo Drive o.s.v.

Den romantiske komedie var den film, der indtjente flest penge i 1990 - og er for længst blevet en moderne klassiker. For Julia Roberts betød den et øjeblikkeligt gennembrud som Hollywoods mest efterspurgte filmstjerne - ikke mindst takket være filmens instruktør, Garry Marshall. Han døde i juli 2016 - og siden er historien om Pretty Woman nu også blevet til en musical, der havde premiere her i 2018.

https://imgix.billedbladet.dk/10.9778008n.jpg
Julia Roberts
Foto: All Over Press

Pretty Woman på snart 51

Til ære for netop Garry Mashall blev der i New York afholdt en særforestilling af "Pretty Woman The Musical" - og naturligvis valgte ingen ringere end virkelighedens Pretty Woman, Julia Roberts at dukke op for at ære den mand, som hun skylder en stor del af sin succes.

https://imgix.billedbladet.dk/10.1609304a.jpg
Julia Roberts, Richard Gere
Foto: All Over Press

Julia Roberts fylder 51år til oktober - men med sit karakteristiske supersmil til fotograferne viste hun, at hun bestemt stadigvæk er ... pretty.

Læs mere om: