7. jul. 2020
Af Niels Burgos

Kan du huske hende fra Den blå Lagune? Sådan ser Brooke Shields ud i dag

Brooke Shields, Christopher Atkins
Brooke Shields, Christopher Atkins
Foto: Mega
Hun var op gennem 80'erne en af verdens mest berømte teenagere. I dag er hun 55 og selv mor til to piger.

Brooke Shields var blot 15 år, da hun fik sit internationale gennembrud i teenage-klassikeren "Den Blå Lagune" i 1980 - sammen med blonde Christopher Atkins. Men faktisk havde hun arbejdet som topmodel og skuespiller i flere år før "Den Blå Lagune". Hun var også kendt internationalt, fordi hun som teenager havde et tæt venskab med selveste Michael Jackson.

Gift to gange

I 1983 var det dog slut. Den højt begavede Brooke Shields begyndte at studere på det ansete Princeton Universitet - hvor hun tog en bachelor-grad i romanske sprog. Men livet som akademiker var dog ikke lige det, Brooke drømte om - så siden 1990 har hun arbejdet som skuespiller i en lang række produktioner på film og tv.

Hun har været gift to gange - første gang med tennisstjernen Andre Agassi fra 1997-1999 - og med sin nuværende ægtemand Chris Henchy fra 2001. Sammen har parret to døtre, Rowan, 16, og Grier, 13.

https://imgix.billedbladet.dk/brookes1.jpg
Brooke Shields med sin mand, Chris, og døtrene Rowan og Grier
Foto: Mega

Selv om hun i dag er en voksen kvinde og mor til to, betyder kroppen stadig meget for hende. - Jeg har aldrig været en spinkel pige. Jeg har kraftige knogler og mande-hænder, siger hun til People. Men jeg træner stadig meget for at holde formen, siger Brooke, der også det meste af sit liv har været en svoren veganer.

Læs mere om: