Onsdag, 15. februar 2023 — af Lene Skriver Bak

Kevin Costner vandt en Golden Globe, men missede festen: Se den rørende video, hvor han endelig modtager sin pris

Kevin Costner
Kevin Costner.
Arkivfoto: Mega
Hollywoodstjernen Kevin Costner kunne ikke komme frem til Golden Globes-prisfesten, så han fik ikke lejlighed til at modtage statuetten, han vandt den aften.

Kevin Costner var pavestolt af at være blandt de nominerede til dette års Golden Globe-priser.

Den på det tidspunkt 67-årige skuespiller var nomineret til prisen som årets bedste mandlige skuespiller i en tv-serie – drama, men da skuespilleren Regina Hall skulle annoncere vinderen, var Kevin Costner ikke til stede i salen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det var der en særlig grund til.

Store oversvømmelser i det område i Californien, hvor Kevin Costner bor med sin hustru Christine, betød, at parret, der ellers havde smoking og kjole klar, ikke kunne komme til The Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills, hvor prisfesten blev holdt.

Så Kevin Costner kunne ikke modtage sin pris på scenen og holde en takketale.

Nu har Hollywood Foreign Press Association, som står bag Golden Globes, sendt statuetten til prisvinderen, der filmede sig selv, mens han pakkede den forsvarligt indpakkede gyldne statuette ud.

– Det var noget, jeg havde drømt om. At blive nomineret som skuespiller var virkelig vigtigt for mig, siger Kevin Costner blandt andet i videoen, som han har delt på de sociale medier.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I videoen afslører "Bodyguard"-stjernen også, hvordan han endte med at se prisuddelingen.

– Min hustru kørte ned til en butik og købte omkring 30 balloner, for det blev bare vores familie hjemme i stuen, der sad og så Golden Globes, fortæller han og fortsætter:

– Mine børn og jeg sad på sofaen og så det hele og mine børn hørte mit navn blive udråbt. Vi var ikke til en af de bedste fester i verden, vi ville gerne have været der, men vi var sammen som familie og mine børn hørte mit navn blive udråbt, og de rejste sig og jublede.

– Intet kan erstatte at have været der, men min hustru gjorde det til en særlig aften for os og nu holder jeg denne her (statuetten, red.), siger Kevin Costner, inden han takker for prisen og sender en særlig tak til dem, der har støttet ham gennem karrieren.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden