5. dec. 2017
Af Juliane Olsen

Leonardo DiCaprio skulle ikke spille Jack i Titanic

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
Foto: AOP
Kate Winslet afslører nu, at Leonardo DiCaprio ikke skulle havet spillet Jack i storfilmen ”Titanic” fra 1997.

Det er nu 20 år siden, at ”Titanic” fik premiere, og Kate Winslet og Leonardo DiCaprio tog verden med storm.

Det skete i rollerne som henholdsvis Rose Dewitt Bukater og den fattige fyr Jack Dawson, men nu afsløres det, at Leonardo DiCaprio ikke skulle have haft rollen.

Oprindeligt var det faktisk Matthew McConaughey, der skulle spille den mandlige hovedrolle, afslører Kate Winslet.

Rollebesætningen kunne havet været anderledes

- Jeg gik til audition med Matthew, er det ikke mærkeligt?, afslører Kate Winslet i talkshowet ”Late show with Stephen Colbert”.

Det er faktisk første gang, at skuespilleren siger det offentligt, og for hende er det mærkeligt at tænke på, at rollebesætningen kunne have været anderledes.

Det var filmselskabet Paramount, der ville have Matthew McConaughey til at spille Jack, men filmens instruktør insisterede på, at rollen skulle gå til Leonardo DiCaprio.

"Titanic"-filmen havde massive omkostninger

”Titanic” endte med at blive den helt store prisvinder ved den efterfølgende Oscar-fest i 1998, og filmholdet forlod festen med hele 11 statuetter.

Filmen var med en pris på 200 millioner dollars en af de dyreste nogensinde, og det kostede mere at lave filmen end det oprindelige Titanic-skib.

”Titanic” rangerer desuden på listen over de 500 bedste film nogensinde, og de danske anmeldere faldt i svime over filmen, da den i sin tid ramte biografen.

Læs mere om: