Mandag, 18. maj 2015 - af Lene Skriver Bak

Martin Zandvliet skal indspille med Liam Neeson

Martin Zandvliet

Den danske instruktør Martin Zandvliet skal indspille en ny film med stjernen Liam Neeson.

Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Den danske instruktør Martin Zandvliet skal indspille filmen ”A Willing Patriot” med den Oscar-nominerede skuespiller Liam Neeson, der selv pegede på danskeren.

Instruktøren bag filmene ”Dirch” med Nikolaj Lie Kaas og ”Applaus” med Paprika Steen, Martin Zandvliet, har sikret sig en drømmetjans.

Han skal nemlig instruere den kommende internationale Hollywood-film ”A Willing Patriot”, som handler om en CIA-agent, der skal på sin sidste mission for at finde en terrorist i Mellemøsten.

LÆS MERE: Martin Zandvliet om Dirch-film: Vi leger med arvesølvet

Liam Neeson valgte Martin Zandvliet

Den danske instruktør tog selv kontakt til folkene bag filmen og blev inviteret til et møde, fortæller han til Ekstra Bladet.

Mødet var med Liam Neeson, der blandt andet er kendt fra filmene ”Star Wars”, ”Love Actually” og ”Schindlers Liste”, som han blev Oscar-nomineret for i 1994.

Og det gik åbenbart godt, for verdensstjernen valgte at arbejde sammen med Martin Zandvliet.

- Vi skulle have holdt møde i en time, men det endte med at vare tre timer på hans stamsted. Neeson skulle bagefter møde en masse andre instruktører. Men han valgte altså den skøre dansker, som han kaldte mig, siger Martin Zandvliet.

Producenten bag ”A Willing Patriot” var med på at bruge Martin Zandvliet efter at have set danskerens kommende film ”Under Sandet”, der efter planen skal have premiere til oktober. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden