Meryl Streeps døtre kampagnemodeller for svensk firma

Mamie, Grace og Louisa

Mamie, Grace og Louisa

Stephen Shore
Den Oscar-vindende skuespillerinde Meryl Streep har tre døtre - og de er nu gået sammen og har lavet en reklamekampagne for det svenske tøjfirma & Other Stories.

Deres mor er den verdensberømte Meryl Streep, men de tre søstre, Mamie på 31 år, Grace, der er 28 og lillesøster Louisa på 23, behøver ikke stå i skyggen af deres kendte mor.

De to ældste døtre er gået Meryl Streep i bedene og har selv aktive skuespillerkarrierer, Mamie som hovedrolle i TV-serien ”Emilie Owens M.D.” og Grace i en større rolle i TV-serien ”The Newsroom”.

Louisa færdiggjorde sin kandidatgrad i psykologi fra Vassar College i 2013, men arbejder også som model, blandt andet for den italienske udgave af Vanity Fair og amerikanske Glamour.

Stephen Shore

Døtrene har slået sig sammen

Og nu har de tre slået sig sammen for første gang. 

Det sker for det svenske tøjfirma & Other Stories, der er et datterselskab til H&M.

De tre, der er døtre af Meryl Streep og skulptøren Don Gummer, som de har deres efternavn fra, er kampagnemodeller for & Other Stories’ linje fra taskedesigneren Clare Vivier og optræder på billeder med tasker, sko og andre accessories.

- Jeg blev himmelhenrykt, da & Other Stories hyrede mine veninder og yndlingssøstre, Mamie, Grace og Louisa Gummer til at være stjernerne i kampagnen, skriver Clare Vivier på sin hjemmeside.

Billederne er taget i Los Angeles af fotografen Stephen Shore.

LÆS MERE: Meryl Streep: Jeg elsker at strikke.

Stephen Shore

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden