Torsdag, 1. oktober 2020 - af Niels Burgos

Næppe hold i rygterne om skilsmisse for George Clooney

Amal og George Clooney
Amal og George Clooney
Foto: Mega
Superstjernen har i et stort interview erklæret sin dybe kærlighed til sin hustru, Amal, og parrets små tvillinger.

I den seneste tid har der i flere internationale medier verseret rygter om knas i ægteskabet mellem 59-årige George Clooney og hans smukke hustru, 42-årige Amal. Parret skulle i længere tid have boet hver for sig - og Clooney skulle senest være rykket ud af parrets fælles hjem. Men i et stort interview med George Clooney er der ikke meget støtte at hente til rygterne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg føler mig så heldig

Branche-mediet The Hollywood Reporter har besøgt parret i villaen ved Como-søen i Italien, og her talte Clooney om kærligheden til sin lille familie. - Hver eneste dag af mit liv føler jeg mig simpelt hen så heldig. Heldig at have fundet min perfekte partner. Nogle gange sker det ikke på din vagt - men jeg fandt den person, som jeg altid var bestemt til at skulle være sammen med. Det er sådan, jeg føler - og jeg ved, at det er sådan, Amal føler, siger George Clooney i interviewet - hvor han også fortæller, hvor fantastisk det er at være far til tvillingerne Alexander og Ella, der kom til verden i 2017.

 

Den ellers inkarnerede ungkarl faldt for den smukke advokat, britisk-libanesiske Amal Allamudin, da de to mødtes ved Como-søen - og i 2014 giftede parret sig ved et romantisk bryllup i Venedig

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden