Torsdag, 29. august 2013 - af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Naomi Watts afslører: Sagde nej til Diana-rollen to gange

Skuespilleren Naomi Watts i rollen som prinsesse Diana.
Skuespilleren Naomi Watts i rollen som prinsesse Diana.
Foto: AOP
Skuespilleren Naomi Watts indrømmer, at hun har frygtet, hvordan omverdenen og især prins William og prins Harry ville tage imod hendes rolle som lady Diana i den kommende film om hende.

Den 44-årige Oscar-nominerede skuespiller Naomi Watts spiller den afdøde Prinsesse af Wales i den længe ventede film Diana, og hun afslører nu, at hun sagde nej til rollen to gange, før hun indvilligede i at sige ja i februar sidste år.

- Den største grund, der fik mig til at tøve var, hvordan prinserne ville have det med det her. Jeg var nervøs omkring at gå ind i det, og jeg gjorde mit bedste for at sige nej et par gange, men jeg havde ikke fred med det. Jeg tror, at jeg ønskede at gøre det på grund af alle de grunde, jeg var imod det, siger britiskfødte Naomi Watts i et interview med The Sunday Times.

LÆS OGSÅ:

Men Naomi Watts endte alligevel med at sige ja, og det har været en stor udfordring for hendes faglighed.

- Det var ideen om at udføre denne transformation, og fortælle historien om én der er vildt berømt om end at gøre det på en følsom måde. Hun er en fascinerende kvinde med en fascinerende historie, der åbenlyst endte i sådan en tragedie, siger Naomi Watts.

Kritik fra tidligere elsker

Lady Dianas tidligere elsker Hasnat Khan, der i filmen er spillet af Naveen Andrews, som er kendt for sin rolle i tv-serien Lost, stod i sidste uge frem og sagde, at han mener filmen viser et helt galt billede af hans romance med lady Diana, og at hele historien er baseret på hypoteser og sladder.

Ifølge en nylig forsidehistorie i Vanity Fair, var Hasnat Khans lady Dianas livs kærlighed, selv om hun var i et forhold med den egyptiske milliardær Dodi Fayed, da hun døde. Dodi Fayed blev dræbt sammen med den tidligere prinsesse i en bilulykke i Paris den 31. august 1997.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden