3. sep. 2013
Af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Naomi Watts: Jeg måtte lamme mit ansigt for at ligne Diana

naomi watts
Naomi Watts
Foto: AOP
Skuespilleren Naomi Watts måtte lamme den højre del af sit ansigt med en drinkspind, for at komme til at ligne den afdøde lady Diana.

Den 44-årige skuespiller Naomi Watts blev nødt til at lamme den højre del af sit ansigt for at spille rollen som den afdøde lady Diana i filmen Diana, fordi hun var fast besluttet på at lære hendes mimik til perfektion. Midlet blev en drinkspind af træ, som Naomi Watts i en lang periode gik omkring med i munden for at indstudere den måde, som lady Diana bevægede sin mund på.

- Jeg ønskede ikke bare at se ud som hende, det handler også om lyden af hendes stemme og den måde, hun bevægede sit ansigt på. Det er fuldstændig den modsatte måde af, hvordan jeg bevæger mit ansigt. Jeg bevæger mit ansigt fra højre, og hun bevæger det fra venstre. Jeg blev nødt til at gå rundt med en drinkspind i munden i ugevis for at lamme den højre del af mit ansigt, siger Naomi Watts i et interview med Empire magazine.

LÆS OGSÅ:

Var i tvivl om rollen

Den blonde skønhed indrømmer, at hun i starten kæmpede med, om hun skulle påtage sig rollen som den britiske kongelige. Årsagen var, at hun var bekymret for, hvordan folk ville modtage det, og om de ville kritisere hende for den måde, hun spillede rollen på.

- Meget større pres og meget mere frygt, som kommer med det pres. Jeg kæmpede med beslutningen om rent faktisk at gøre det på grund af det. Jeg var bange for alle de sammenligner, folk ville lave: Ikke den rigtige næse, ikke høj nok, ikke den rigtige stemme, siger Naomi Watts.

Filmen Diana får dansk biografpremiere den 26. september.

Læs mere om: