Torsdag, 11. oktober 2012 — af af Jan Bergman

Nicole Kidman får rollen som fyrstinde Grace

Nicole Kidman som Grace Kelly
Grace Kelly var amerikanernes film-darling før hun lod sig gifte med fyrsten af Monaco. Nicole Kidman får kam til sit i hår i rollen som fyrstinden.
Foto: AOP
Den australske skuespiller Nicole Kidman er i fuld gang med indspilningerne af sin nye film om Hollywoodstjernen Grace Kelly, der giftede sig med Fyrst Rainier af Monaco.

I rollen som fyrstinden, ser vi Kidman portrættere Grace Kelly i en periode i begyndelsen af 1960'erne, hvor Fyrst Rainier kæmpede en indædt kamp med Frankrig om fyrstendømmets suverænitet som skattefri stat.

Det er lidt af en opgave Nicole Kidman har sagt ja til, og der skal nok være mange, der vil holde et kritisk øje med den 45-årige australiers fortolkning af Grace Kelly, som var en amerikansk film-darling.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Grace Kelly var den største og smukkeste stjerne, Hollywood havde i starten af 1950'erne. Hendes liv havde været et eventyr næsten fra starten. Hun fik sin første hovedrolle som 20-årig. Hun var feteret, begæret og beundret.

Filmen hedder "Grace of Monaco", har et budget på 90 millioner kroner, og forventes færdig i 2014. Instruktøren er Olivier Dahan, og i rollen som Fyrst Rainier III, har filmselskabet hyret Tim Roth.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden