17. jan. 2021
Af Malan Joensen

Sådan holder Hollywoodstjernen Rob Lowe sig slank

Rob Lowe med kollegaen Demi Moore i februar 2020. Rob Lowe på den røde løber i 2017.
Rob Lowe med kollegaen Demi Moore i februar 2020. Rob Lowe på den røde løber i 2017.
Fotomontage: MEGA
Rob Lowe har nogle enkle regler, han følger, for at holde den slanke linje.

For skuespilleren Rob Lowe er det nogle simple tiltag, der virker, når det handler om at holde den slanke linje.

Det fortæller den 56-årige hollywoodstjerne til The Manual.

Adspurgt om, hvad Rob Lowe spiser, svarer han:

- Jeg har prøvet alle former for kostsammensætning, og da jeg var i midten af 30'erne, begyndte jeg at spise flere proteiner og færre kulhydrater. Grundlæggende et det Atkins-filosofien, men jeg kalder det også for "bæredygtig keto". Det er en smule mindre rigidt og lettere at følge; meget lidt kulhydrat, høj mængde protein og hold øje med sukker, forklarer Rob Lowe og tilføjer, at det er en klar fordel for ham, at han stoppede med at drikke alkohol for 30 år siden.

- Hvis jeg stadig drak, ville det være hårdt, fordi jeg i forvejen kæmper med sukker og is. Hvis jeg også drak, ville det være en masse kalorier oveni.

Rob Lowe har også et godt fif til at holde motivationen gennem en kostomlægning:

- Mit bedste råd er at fokusere på udvikling i stedet for perfektion. Vi finder på så mange undskyldninger for ikke at tage kontrol over vores sundhed, men at gøre en lille smule af noget er bedre end at gøre en hel masse ingenting.

Rob Lowe, der bliver 57 til marts, er især kendt for roller i 1980'er-filmene "The Outsiders", "Class", "Oxford Blues", og "St Elmo's Fire". Senere har han ud over film også blandt andet medvirket i tv-serierne "The West Wing", "Californication" og "Parks and Recreation".

Rob Lowe har ifølge imdb.com også lagt stemme til sig selv i animationsserien "Family Guy" og karakteren Simba i den amerikanske udgave af Disneys tegnefilmsserie "Løvernes Garde", der er baseret på "Løvernes Konge"-universet.

Han har siden 1991 været gift med Sheryl Berkoff, og de har sammen sønnerne Matthew og John.

Læs mere om: