Vild påstand fra kendt nabo: Så meget har Harry ændret sig

Meghan og Harry. Indsat: Rob Lowe.

Meghan og Harry. Indsat: Rob Lowe.

Fotomontage: MEGA
En beboer i Harry og Meghans nabolag hævder at have set prinsen med en markant anderledes frisure.

Det er ikke meget, man ser til Harry og Meghan i denne tid, men skuespilleren Rob Lowe, der bor tæt på parret, kan nu fortælle om et højst overraskende stilskifte, der tilsyneladende er overgået prins Harry.

Det skriver Hello Magazine, der citerer The Late Late Show. 

Her fortalte Rob Lowe, at han havde set Harry køre rundt i lokalområdet.

Mens han holdt for rødt, havde han set nærmere på prinsen:

- Det var meget, meget hurtigt - du må ikke hænge mig op på det - men det så ud som om, han havde en hestehale. Jeg siger det bare. For mig, som forbipasserende, så det ud til, at hans hår var blevet meget længere og var samlet bagtil i hvad jeg kun kan forestille mig er en stram hestehale, fortalte Rob Lowe.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Værten James Corden stillede spørgsmålstegn ved, om Rob Lowe nu var sikker på, der var tale om prins Harry, og hollywoodstjernen svarede, at han var helt sikker, for han var faktisk kørt efter for at se, om den pågældende bil kørte hjem til Harry og Meghans hus.

Om manden i bilen så rent faktisk var en langhåret prins Harry, kan han dog ikke være hundrede procent sikker på. 

Så endelig prinsen

Rob Lowe fortalte også, at han bor omkring en mile, svarende til cirka 1,6 kilometer, fra Harry og Meghan, og at parret efter hans vurdering holder sig meget for sig selv, så derfor var det overraskende for skuespilleren endelig at se prinsen - hvis det da var ham.

Ifølge Hello Magazine findes der ingen billeder, der indikerer, at prins Harry skulle have anlagt sig en langhåret frisure. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden