Tirsdag, 10. oktober 2017 - af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Meryl Streep er stadig på toppen

Skuespilleren Meryl Streep er snart aktuel i musicalfilmen ”Mamma Mia: Here We Go Again”, og hun må siges at holde sig på toppen.

68-årige Meryl Streep må siges at holde sig på toppen, selv om hun har en 40 år lang filmkarriere bag sig og snart er aktuel i musicalfilmen ”Mamma Mia: Here We Go Again”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun har udviklet sig fra at være teaterskuespiller til at være en af Hollywoods største stjerner og har igennem sin karreire været meget igennem ifølge in.dk.

Blandt andet har hun været udsat for, at en instruktør kaldte hende grim under en prøve, men alligevel har hun overvundet alle forhindringerne på vej mod stjernerne.

Meryl Streep har ben i næsen

Faktisk har Meryl Streep været nomineret til en Oscar 20 gange, og hun må siges at være en af vor tids bedste skuespillere.

Samtidig er skuespilleren en kvinde med ben i næsen, og hun er altid gået forrest i kampen for kvinders rettigheder i filmbranchen.

Meryl Streep fik sin filmdebut med ”The Deer Hunter” fra 1978 sammen med Robert de Niro, og her blev hun samtidig nomineret til sin første Oscar.

SE BILLEDERNE: Skønne stjerner over 70 år

Stjernen er belønnet med Oscar-statuetter

Den første Oscar-statuette, hun kunne tage med hjem, var for hendes medvirken i filmen ”Kramer mod Kramer” overfor Dustin Hoffmann i 1980.

Allerede i 1983 vandt hun sin anden Oscar for hovedrollen i ”Sophies valg”, og i 1985 portrætterede hun den store danske forfatter Karen Blixen i ”Mit Afrika”.

Se Meryl Streeps mange store roller i galleriet over artiklen, og glæd dig til snart at genopleve hende i den nye ”Mamma Mia”-film, der får premiere til sommer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden