Onsdag, 26. august 2020 - af Karina Didriksen

Stjernen fra Alene Hjemme fylder 40: Sådan ser han ud i dag

Macaulay Culkin som Kevin McAllister i "Alene Hjemme 2".
Macaulay Culkin som Kevin McAllister i "Alene Hjemme 2". 
Foto: MEGA
Den amerikanske skuespiller Macaulay Culkin blev berømt som drengen Kevin i filmen ”Alene Hjemme” i 1990. Nu kan han fejre sin 40-års fødselsdag.

For 30 år siden blev den amerikanske barnestjerne Macaulay Culkin berømt for at spille Kevin McAllister i filmen ”Alene Hjemme”.

I dag, onsdag den 26. august, kan skuespilleren fejre sin 40-års fødselsdag. Som det ses på billederne herunder, har han bevaret sit lyse hår og gavtyvesmil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Foto: MEGA
Foto: MEGA

Verdens største barnestjerne

Macaulay Culkin var kun 10 år gammel, da han landede rollen i ”Alene Hjemme”, og den blev en af de mest populære julefilm nogensinde.

Den store succes medførte flere film, og han medvirkede blandt andet i ”Alene Hjemme 2”, ”My Girl” og ”Richie Rich”.

Da Macaulay Culkins succes var på sit højeste, blev han betragtet som den største barnestjerne, verden havde set siden Shirley Temple.

Det blev et vendepunkt for ham, da hans forældre blev skilt i 1994. Han sagsøgte dem og fik dem fjernet som værger, så de ikke længere havde magten over hans penge. Derudover vendte han ryggen til Hollywood.

Foto: MEGA

Kæreste med skuespiller

Senere røg Macaulay Culkin ud i et stofmisbrug, og han blev i 2004 fængslet og dømt for besiddelse af stoffer. Fire år senere mistede han sin søster Dakota, som blev kørt ned af en bil. 

Skuespillerens liv har ikke altid været en dans på roser, men heldigvis ser det nu ud til, at han har fået mere styr på sit liv igen, og han har de senere år haft mindre roller i diverse tv-serier og film.

”Alene Hjemme”-stjernen har siden 2017 været kæreste med den 32-årige skuespiller Brenda Strong.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden