3. jul. 2019
Af Dorte Quist

Storfilm om Elvis på vej

Elvis Presley
Elvis Presley
Foto: MEGA
Tom Hanks skal spille manageren Tom Parker - og berømt popstjerne i spil til rollen som Elvis.

Den succesfulde filminstruktør Baz Luhrmann er i gang med en ny, musikalsk storfilm, og denne gang er det Elvis Presley og hans manager, oberst Tom Parker, der er filmens omdrejningspunkter.

Baz Luhrmann har tidligere skabt store filmsucceser som ”Strictly Ballroom”, ”Romeo + Juliet” og ikke mindst ”Moulin Rouge”.

Tom Hanks er med

Det ligger allerede nu fast, at Tom Hanks skal spille rollen som den aldrende manager, oberst Tom Parker, der havde en stor indflydelse på hele Elvis Presleys karriere, men endnu er den helt rigtige skuespiller til rollen som Elvis ikke fundet.

I sidste uge var ikke end tre unge, velsyngende skuespillere til casting hos Baz Luhrmann hos Warner Bros filmstudierne. Mest kendt er sikkert Harry Styles, der var frontfigur i bandet One Direction, og som fik sik filmgennembrud i krigsfilmen Dunkirk.

https://imgix.billedbladet.dk/harry_0.jpg
Harry Styles
Foto: Mega

Men også Ansel Elgort, som man kender fra film som “The Fault in Our Stars” og “Baby Driver”. Endelig nævnes også Miles Teller, som medvirkede i den nye udgave af “Top Gun: Maverick” og ikke mindst spillede hovedrollen i den Oscarbelønnede “Whiplash”.

To perioder af Elvis' liv

Filmoptagelserne skulle have været begyndt for to måneder siden, men er lidt forsinkede. Der er ikke sluppet noget ud om Baz Luhrmanns manuskript, blot ved man, at filmen har fokus på to perioder af Elvis’ liv – da han var en ung mand på 20 år, der lige var slået igennem, og så 15 år senere, da han var en verdensstjerne på 35 år.

Elvis døde i 1977 blot 42 år gammel.

Læs mere om: