Vidste du det? Titanic-filmen havde denne alternative slutning

Biografhittet "Titanic" høstede hele 11 Oscar-statuetter i kølvandet på premieren i efteråret 1997.

Den romantiske film "Titanic" med Kate Winslet og Leonardo DiCaprio er forlængst gået over i filmhistorien som en sand klassiker. 

Biografgængere over hele verden græd med Jack, Rose og resten af det synkende skib, og efterfølgende vandt filmen hele 11 Oscar-statuetter, mens Leonardo DiCaprio fik slået sin succes som teenageidol fast med syvtommersøm.

Hvis du endnu ikke har set "Titanic" og gerne vil undgå at få afsløret slutningen, er en advarsel mod at læse videre på sin plads her - for det viser sig ifølge den britiske avis Mirror, at der er dukket en alternativ slutning på den berømte film op. 

Den slutning, de fleste har siddet og tørret øjnene til, går som bekendt ud på, at den ældre Rose Dawson Calvert en aften står på dækket af skattejægeren Brock Lovetts skib, der befinder sig over det sted, Titanic sank.

Brock Lovett leder efter en værdifuld halskæde, som han tror, der befinder sig indeni skibsvraget. I virkeligheden har Rose den stadig, og i al hemmelighed smider hun den i vandet. 

Den alternative slutning, som sandsynligvis er blevet filmet stort set samtidig som den kendte slutning, er blevet delt på Twitter, og den deler i den grad vandene - visse fans ønsker sågar, at de aldrig havde set den anderledes slutning. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kort fortalt går den ud på, at Brock Lovett opdager Rose på dækket med halskæden, får lov at holde den, hun tager den fra ham og smider den i vandet med et lille skrig.

Det får en af de andre besætningsmedlemmer til frustreret at sige "Det var virkelig surt, dame!", mens Brock Lovett kigger på Rose med et smil og et meget underligt udtryk i øjnene, før han griner og spørger hendes datter, om hun vil danse.

 

Det er med andre ord en mildt sagt alternativ slutning i forhold til originalen. 

Og det har ikke fået pæne ord med på vejen fra "Titanic"-fans, som tydeligvis er glade for, at filminstruktør James Cameron valgte den slutning, som er med i den originale film. 

Se klippet hos Mirror ved at klikke her. Se flere billeder fra filmen - også bag optagelserne - i galleriet ovenfor. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden