Mandag, 8. august 2016 - af Lene Skaarup

Jamie Oliver er blevet far til fem

Jamie og Jools Oliver

Jamie og Jools Oliver

Foto: AOP
Den charmerende TV-kok, Jamie Oliver, kan nu skrive far til fem på CV’et, efter han søndag blev far til en smuk, velskabt dreng.

41-årige Jamie Oliver og hans kone Jools, 41, blev søndag forældre til deres femte barn. Parret er i forvejen forældre til tre piger og en dreng, 13-årige Poppy Honey Rosie, 12-årige Daisy Boo Pamela, 6-årige Petal Blossom Rainbow og 5-årige Buddy Bear Maurice. Og mon ikke storebror Buddy bliver ekstra glad for at få en lillebror til flokken af storesøstre.  

LÆS MERE: Jamie Oliver: Jeg er ikke den bedste far

Efter fødslen delte han det første billede af sønnen, der endnu ikke er navngivet, på Instagram. Jamie Oliver fortæller, at det hele er forløbet godt, og at parrets to ældste døtre fik lov til at klippe navlestrengen. 

Jamie Oliver elsker børn

Graviditeten kom som en stor overraskelse for parret, der har været gift i 15 år. Tilbage i marts måned havde Jamie Oliver dog svært ved at skjule sin begejstring, da de offentliggjorde graviditeten for omverdenen:

”Jeg elsker børn. Jeg har et mærkeligt job og et mærkeligt liv, men min familie sørger for, at jeg er ærlig overfor mig selv” sagde han dengang til det britiske The Mirror

 
Jamie og Jools Oliver med Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow og Buddy Bear Maurice i 2012.

Jamie og Jools Oliver med Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow og Buddy Bear Maurice i 2012.

Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden