10. aug. 2016
Af Lene Skaarup

Jamie Oliver viser hele familien frem

Jamie Oliver, Jools Oliver
Jamie og Jools Oliver med børnene Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow, Buddy Bear Maurice og deres nyfødte søn.
Foto: AOP
Jamie Oliver og hele hans store familie tog mandag hjem fra hospitalet med deres nyfødte søn. Både Jamie Oliver og fru Jools Oliver strålede af overskud, da de stillede op til familiefoto.

De nybagte forældre, Jamie Oliver og hans kone Jools, viste mandag et kæmpe overskud, da de gav sig tid til at blive fotograferet af den ventende presse uden for Londons Portland Hospital.

Med sig havde de deres fire store børn: 14-årige Poppy Honey Rosie, 12-årige Daisy Boo Pamela, 6-årige Petal Blossom Rainbow og 5-årige Buddy Bear Maurice. Alle så ud til at være glade for at kunne byde deres lillebror velkommen til verden.

LÆS MERE: Jamie Oliver er blevet far til fem

Jamie er min helt

Efter fødslen offentliggjorde både Jamie Oliver og Jools Oliver et billede af deres søn på Instagram, og der er ingen tvivl om, at Jamie Oliver har været en stor støtte for sin kone.

Jools skriver blandt andet: ”Vores lille søn er kommet -vi er meget glade, velsignede, taknemmelige og fuldstændig forelskede endnu engang, og vi er så stolte af vores to ældste døtre, der klippede navlestrengen. Jamie var min helt.”

LÆS MERE: Jamie Oliver straffer sine børn med chili

Læs mere om: